fredag 6 mars 2009

Ny novell på Kapitel 1!

"Alla skriker. Alla vrider sig i plågor. Hur kan det finnas så mycket smärta i ett rum fyllt av män?"

Saga T är tillbaka med en ny novell på Kapitel 1. Avnjut "Onda människor" på http://www.kapitel1.se/saga-torstensson/onda-manniskor/

Och till alla er fina, begåvade Författare där ute: Glöm inte att lida riktigt mycket och vara himla missförstådda i helgen.

Till alla er andra: Ha det super-super-super-bäst!

6 kommentarer:

Stella Sandberg sa...

Hmm, apropå missförstådd, har du läst min blogg på sistone? ;)
Lycka till på Kapitel1! Jag ska försöka hinna leta upp ett tredje manus att rösta på någon gång så att min röst på ditt räknas.
Förresten, jag misstänker att Vertigo skulle vara det perfekta förlaget för din kannibalroman, som jag bara har hunnit läsa något kapitel av.

Saga Torstensson sa...

Du är bäst, Stella. Så är det bara. Roligt att du tror att kannibalen kan funka. Jag har mina tvivel. Jag undrar om någon verkligen begriper vad den handlar om. Men när eller om den blir färdig ska jag ta fasta på ditt goda råd och skicka den. Lite omväxling med refuseringsbrev i stället för räkningar...

Fred Anderson sa...

Jag håller på med fyra nya noveller nu, men det blir nästan lite för mycket för en latmask som mig! Jag ska försöka ta mig samman.

Tyvärr har jag inte hunnit läsa denna senaste du skrivit ännu, men det blir av. Var så säker :)

Saga Torstensson sa...

Fred! Du kanske är en latmask (it takes one to know one...) men då är du en nyskapande latmask. Fan, jag vill så gärna lägga min sista röst på "Bögskräck"! När jag läser dina berättelser påminns jag om hur svårt det är att skriva bra skräck. Du ligger skitlångt före alla oss andra.

Fred Anderson sa...

Har du tagit bort Onda Människor? Hann aldrig läsa den :/

Saga Torstensson sa...

"Onda människor" - den skrev jag mest som ett skämt. Jag kan inte få klart för mig om den är kul eller bara fjantig. Om du är nyfiken kan du kolla in den. Jag har slängt in den igen.